O nama

O nama

Management Consulting Strategies d.o.o.

je inovativna konsalting kompanija, koja je osnovana 2009. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Pretežna delatnost kompanije je pružanje konsultantskih usluga u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem.

Tokom višegodišnjeg poslovanja sa klijentima iz Srbije i iz inostranstva, Management Consulting Strategies d.o.o. je izgradio reputaciju pouzdanog partnera u poslovanju i snažne stručne podrške poslovnim ciljevima svojih klijenata.

Ideja osnivača kompanije Management Consulting Strategies d.o.o. bila je da u uslovima ekonosmke krize i u svetskim i u domaćim okvirima, kada je osnovni cilj postao ušteda na svim nivoima, poslovnim ljudima i pravnim licima ponudi mogućnost autsorsing obavljanja najvažnijih poslova, odnosno ponudi mogućnost značajne uštede, uz istovremneo obavljanje poverenih poslova na izuzetno visokom nivou.

Namena autsorsinga nalazi se u izmeštanju internih poslova van okvira jedne kompanije, sa ciljem da izmešteni poslovi budu obavljeni na stručan i profesionalan način, koji je finansijski isplativ za kompaniju.

Osnivači kompanije Management Consulting Strategies d.o.o. su želeli da dobru praksu najuspešnijih svetskih kompanija, koje su odavno prepoznale i koriste sve prednosti autsorsing odnosa, prenesu i na domaće tržište. Management Consulting Strategies d.o.o. je napravio široku mrežu stručnih saradnika iz svih oblasti poslovanja, i svojim klijentima je omogućio poboljšanje kvaliteta njihovog biznisa, veću fleksibilnost i veću uštedu koja se lako može obračunati razlikom u troškovima koji nastaju angažovanjem stalno zaposlenih na određenim poslovima i troškovima autsorsinga.

Iz godine u godinu, kompanija Management Consulting Strategies d.o.o. širi mrežu stručnih saradnika i oblasti u kojima oni deluju, što se odražava i na kontinuirano uvećanje broja zadovoljnih klijenata.

Zadovoljstvo naših zaposlenih, i zadovoljstvo naših klijenata jeste poslovna filozofija kojoj smo posvećeni.

Počela sa radom

Kompanija Management Consulting Strategies d.o.o. počela je sa radom 2009. godine u Beogradu.

Tokom godina poslovanja kompanija je širila broj poslovnica, tako da se one danas nalaze na sledećim adresama:

· Sedište: Požeška 63, Banovo brdo, 11030 Beograd

· Poslovnica 1: Bulevar Umetnosti 27, 11070 Novi Beograd

· Poslovnica 2: Ugrinovački put 29, 11080 Zemun

· Poslovnica 3: Trg Republike 20, II/7, 21000 Novi Sad

Istovremeno, kompanija je gradila i svoju internacionalnu mrežu saradnika i konsultanata, u skladu sa potrebama klijenata (Grčka, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Slovenija…).

Sa željom da u potpunosti odgovara na sve poslovne potrebe klijenata, kompanija Management Consulting Strategies d.o.o. je vremenom proširivala obim usluga koje nudi svojim klijentima, idući tako u korak sa promenama uslova i zahteva savremenog poslovanja. Od promena se ne treba plašiti, promene su sastavni deo razvoja i treba ih spremno dočekati.

Šireći broj usluga, istovremeno smo širili i mrežu stalnih saradnika, tako da danas u svom timu imamo sve potrebne profile stručnosti, i možemo se pohvaliti visokoobrazovanim kadrom, koji pored ekspertskog znanja poseduje i zavidno iskustvo u radu.

Kako nam je želja da afirmišemo autsorsing odnos u poslovanju i da ukazujemo na sve prednosti i benefite koje on donosi privrednim subjektima, i sami smo svoje poslovanje tako ustrojili i svojim klijentima dajemo primer dobre prakse.

Napravite razliku sa stručnim timom

Call Now ButtonPOZOVITE NAS!