Usluge

Kompletna podrška poslovanju

Management Consulting Strategies d.o.o. nudi kompletnu podršku Vašem poslovanju, objektivnu i kvalitetnu uslugu, kao i pracenje poslovnih procesa, s ciljem unapredenja poslovanja i uvecanja vrednosti kompanije. Kadrovski, strucno i tehnološki osposobljeni za pružanje kvalitetnih usluga, što je potvrdio veliki broj naših klijenata ukazanim poverenjem.

Računovodstvene usluge

Mi posedujemo znanje iz domena lokalne i medunarodne racunovodstvene prakse.

Osnivanje i registracija preduzeća i stranih predstavništva

Usluga osnivanja i registracija preduzeca kao i predstavništava stranih pravnih lica podrazumeva sledece aktivnosti

Finansijski konsalting

Jedan od najkompleksnijih zadataka menadžmenta je razumevanje i upravljanje vrednostima poslovne imovine preduzeca u skladu sa jasno regulisanim okruženjem.

Virtuelna kancelarija

Management Consulting Strategies d.o.o. vam omogućava i nudi da iznajmite naše virtuelne kancelarije, kako biste smanjili svoje operativne troškove.

Pravni konsalting i advokatske usluge

Management Consulting Strategies doo pruža sve pravno-advokatske usluge, usluge zastupanja pravnih i fizickih lica iz oblasti privrednog i medunarodnog privrednog prava u saradnji sa eminentnom advokatskom kancelarijom Nenad Cvjeticanin.

Biznis plan

Biznis plan i investiciona studija daju mogućnost preciznog analiziranja i definisanja realnih mogućnosti planiranog poslovanja.

Marketing plan

Velika ideja nema smisla ako ne možete da nadete kupce. Pažljivo osmišljeni i logicni finansijski projekti su irelevantni ukoliko niko ne kupuje vaše proizvode

Napravite razliku sa stručnim timom

Call Now ButtonPOZOVITE NAS!