Biznis plan

Izrada biznis planova i investicionih studija

Studije ovog tipa se koriste za interne i eksterne potrebe. Kod internog korišćenja biznis planova i drugih poslovnih studija njihova svrha se ogleda u jasnom, preciznom i preglednom postavljanju ciljeva i planiranih aktivnosti, što omogućava veći stepen efikasnosti poslovanja. Studije koje se koriste eksterno namenjene su potencijalnim kreditorima i poslovnim partnerima, koji putem dokumenata ove vrste mogu najlakše sagledati isplativost, efikasnost i potencijale određene poslovne ideje.

Naš tim finansijskih stručnjaka postiže uspešne rezultate u izradi sledećih studija:

Usluge

biznis plan,

investicioni program,

studija opravdanosti,

program za TOS,

studija izvodljivosti.

Za kvalitetan biznis plan kojim se aplicira za finansiranje dobre poslovne ideje ne treba rizikovati, i najsigurnija odluka jeste angažovanje vrhunskih stručnjaka, koji imaju dugogodišnje isustvo, ekspertsko znanje i zavidne rezultate u uspešno odobrenim zahtevima.

Management Consulting Strategies d.o.o. poseduje sve potrebne kadrovske i stručne kapacitete da odgovori na svaki Vaš zahtev i izradi za Vas biznis plan ili poslovnu studiju druge vrste, kojom ćete dobiti mogućnost da Vašu poslovnu ideju pretvorite u realnost.

Napravite razliku sa stručnim timom

Call Now ButtonPOZOVITE NAS!